Download Δαναη Μιχαλακη Πατέρασ Pics

Download Δαναη Μιχαλακη Πατέρασ Pics. Η δανάη μιχαλάκη η τηλεοπτική δρόσω απο τις άγριες μέλισσες που χτες βράδυ καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, αύριο παρασκευή 4 ιουνίου παντρεύεται τον καλό της γιώργο παπαγεωργίου ή. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την κρήτη.

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ from www.ieidiseis.gr
Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου είναι αρκετό καιρό ζευγάρι και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πρόκειται να παντρευτούν τον ερχόμενο αύγουστο. Τι αποκάλυψε για τον γάμο του με τη δανάη η δανάη μιχαλάκη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του συντρόφου της. Ο βασιλιάς ακρίσιος είχε λάβει ένα χρησμό, σύμφωνα με τον οποίο θα τον σκότωνε ο εγγονός του.

Τι αποκάλυψε για τον γάμο του με τη δανάη η δανάη μιχαλάκη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του συντρόφου της.

Ποια είναι η κούκλα «δρόσω» που πρωταγωνιστεί στις άγριες μέλισσες! Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι, εκείνοι αποφάσισαν να. Παντρεύονται η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου. Παντρεύονται τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν αύριο (04/06) η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url