22+ Παγκοσμια Ημερα Περιβαλλοντοσ Pics

22+ Παγκοσμια Ημερα Περιβαλλοντοσ Pics. Κάθε παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος οργανώνεται γύρω από ένα κεντρικό θέμα που εστιάζει την προσοχή σε ένα ιδιαίτερα πιεστικό περιβαλλοντικό πρόβλημα. Η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 ιουνίου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ... from i.ytimg.com
Η προστασία του περιβάλλοντος προϋποθέτει βιώσιμη ανάπτυξη, καθαρές μορφές ενέργειας, πράσινες τεχνολογίες. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης προωθεί και συμμετέχει σε δράσεις με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από την λειτουργία των λιμένων αρμοδιότητας. Συνεργασία σε διεθνές επίπεδο για να αποφύγουμε την καταστροφή.

Η προστασία του περιβάλλοντος προϋποθέτει βιώσιμη ανάπτυξη, καθαρές μορφές ενέργειας, πράσινες τεχνολογίες.

Σημειώνεται ότι η παγκόσμια ατμοσφαιρική ρύπανση αυξήθηκε κατά 8% από το 2008 μέχρι το 2013. Αποσπάσματα / παγκοσμια ημερα περιβαλλοντοσ. Από το 1972 αποτελεί το κύριο όχημα του οηε για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η 5η ιουνίου, με τον πλανήτη γη να εκπέμπει sos!η κάθε μέρα που περνάει δείχνει τις εμφανείς επιπτώσεις από την καταστροφική δραστηριότητα.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url