Download Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ Μηνων Gif

Download Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ Μηνων Gif. Τρίτη 02 μαρτίου 2021, 18:00. Σάκης τανιμανίδης για χριστίνα μπόμπα:

Paparazzi! Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας η εγκυμονούσα ...
Paparazzi! Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας η εγκυμονούσα ... from image.fthis.gr
Αυτή τη φορά,η χριστίνα μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βιντεάκι που έδειχνε ότι. Η τζένιφερ άνιστον είναι 3 μηνών έγκυος! Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η χριστίνα μπόμπα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες πριν μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια της.

Η χριστίνα μπόμπα είχε ανακοινώσει πριν λίγε εβδομάδες ότι νόσησε από κορωνοϊό, όπως και ο σύζυγός της, σάκης τανιμανίδης.

Προετοιμάζεται για την μεγάλη στιγμή. Τρίτη 02 μαρτίου 2021, 18:00. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η χριστίνα μπόμπα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο σπίτι, μιας και η ιδιαίτερη αυτή περίοδο για τη ζωή της συνέπεσε με την πανδημία αλλά και τα αυστηρά μέτρα του lockdown κατά του κορονοϊου.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url