13+ Αγια Βαρβαρα Δραμα PNG

13+ Αγια Βαρβαρα Δραμα PNG. Επίσης είναι πολιούχος της πόλης της δράμας και κάθε χρόνο ο ναός της πανηγυρίζει. Η αγία βαρβάρα θεωρείται όχι μόνο στην ελλάδα αλλά και σ΄ άλλες χώρες αγία προστάτις στη ορθόδοξη εικονογραφία η αγία βαρβάρα ζωγραφίζεται πολλές φορές μ' ένα ποτήριο στο χέρι όντας.

Δραμα Αγια Βαρβαρα / Ellada Ka8e Topos Mia Istoria Agia ...
Δραμα Αγια Βαρβαρα / Ellada Ka8e Topos Mia Istoria Agia ... from mapio.net
Βαριά τραυματισμένη εντοπίστηκε χθες έξω από το σπίτι της στηναγία βαρβάρα αττικής, στη συμβολή των οδών αιόλου και πραξιτέλους, 64χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό. Καταλύματα στον προορισμό δράμα κοντά σε ονειρούπολη δράμας. Η αγία βαρβάρα θεωρείται όχι μόνο στην ελλάδα αλλά και σ΄ άλλες χώρες αγία προστάτις στη ορθόδοξη εικονογραφία η αγία βαρβάρα ζωγραφίζεται πολλές φορές μ' ένα ποτήριο στο χέρι όντας.

Η γιορτή της αγίας βαρβάρας είναι η πιο σημαντική γιορτή της δράμας, καθώς η αγία βαρβάρα είναι η πολιούχος της δράμας.

Στη νικομήδεια της μικράς ασίας. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ομολογώ έν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Η αγία βαρβάρα εορτάζεται στις 4 δεκεμβρίου και είναι η προστάτιδα του πυροβολικού μας.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url