22+ Ελλαδα Τουρκια Αοζ Gif

22+ Ελλαδα Τουρκια Αοζ Gif. Η αοζ όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο κι όπως η ελλάδα επιθυμεί, σε χάρτη της ευρωπαϊκής επιτροπής. Αυτή η άποψη μας να γίνει γνωστή και στο μέτωπο και στο τραπέζι».

Η πανδημία ανατρέπει και τα ενεργειακά σχέδια στην Αν ...
Η πανδημία ανατρέπει και τα ενεργειακά σχέδια στην Αν ... from ckastamonitis.com
Σεισμό προκαλούν οι αποκαλύψεις της πολύπειρης διπλωματικής συντάκτριας κύρας αδάμ, στο εν αθήναις του. Την αποκλειστική οικονομική ζώνη (αοζ) που χάραξαν η ελλάδα και η αίγυπτος αμφισβητεί για πρώτη φορά η άγκυρα. Ένας χάρτης που στέλνει στην τουρκία το μήνυμα ότι τα όσα προβλέπει η νομιμότητα.

Αοζ εβροσ news εβροσ ειδησεισ ελλαδα τουρκια ελληνοτουρκικα συνορα ερντογαν τουρκια κριση ελλαδα τουρκια τουρκία νέα τουρκικη προκληση

Σύμφωνα με τον γιαϊτζί, τις θέσεις του οποίου φαίνεται να υιοθετεί η τουρκική κυβέρνηση, οι σχεδιασμοί στην ανατολική μεσόγειο καταδικάζουν την τουρκία σε ένα θαλάσσιο χώρο 41 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ αν τα όρια της τουρκικής αοζ χαραχθούν με βάση τη μέση. Να αρθούν σε μεγίστη ετοιμότητα και σε κατάσταση μάχης. Home / αοζ / οηε / τουρκια / υφαλοκρηπιδα / nea / αποκαλυψη: Η άγκυρα υποστηρίζει πως η περιοχή ευθύνης «βρίσκεται εντός τουρκικής.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url