33+ Δαναη Μιχαλακη Ηθοποιοσ Pictures

33+ Δαναη Μιχαλακη Ηθοποιοσ Pictures. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την κρήτη. Τα ευχάριστα νέα του γάμου της δανάης μιχαλάκη και του γιου της.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια ...
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια ... from fthisimage.azureedge.net
Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη «δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Τα ευχάριστα νέα του γάμου της δανάης μιχαλάκη και του γιου της.

Η δανάη μιχαλάκη, η δρόσω της σειράς παντρεύεται μετά από αρκετά χρόνια τον αγαπημένο της η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου είναι αρκετό καιρό ζευγάρι και δημοσιεύματα.

Η δανάη μιχαλάκη που είναι κόρη γνωστού ηθοποιού, στην προσωπική της ζωή είναι ερωτευμένη και διατηρεί σχέση με τον επίσης ηθοποιό, γιώργο παπαγεωργίου. Παντρεύονται τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν αύριο (04/06) η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου. Ο γιώργος παπαγεωργίου και η δανάη μιχαλάκη, η μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «άγριες μέλισσες» παντρεύονται και την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η φαίη σκορδά μέσα από την. Παντρεύονται η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url