34+ Γιώργοσ Παπαγεωργίου Δαναη Μιχαλακη Background

34+ Γιώργοσ Παπαγεωργίου Δαναη Μιχαλακη Background. «αύριο παντρεύονται η δανάη μιχαλάκη, η δρόσω από τις άγριες μέλισσες, με τον αγαπημένο της γιώργο παπαγεωργίου. Μία βόμβα έσκασε το πρωί της πέμπτης η φαίη σκορδά, όταν ανακοίνωσε στον αέρα του πρωινού ότι η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται αύριο.

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας from www.patrisnews.com
Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, σε ένα νησί», είπε η παρουσιάστρια. Η δανάη μιχαλάκη η τηλεοπτική δρόσω απο τις άγριες μέλισσες που χτες βράδυ καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, αύριο παρασκευή 4 ιουνίου παντρεύεται τον καλό της γιώργο παπαγεωργίου ή στην σύρο απο όπου και κατάγετε η ηθοποιός ή στην αμοργό όπου βρέθηκε πρόσφατα το ζευγάρι. Σύμφωνα με την ίδια, ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου, και οι δύο ηθοποιοί, είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ποιοι ηθοποιοί των άγριων μελισσών είναι καλεσμένοι. Η τηλεοπτική δρόσω της σειράς «άγριες μέλισσες» και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της φιλαρέτης κομνηνού είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να. Ο γάμος θα γίνει σε σίγουρα θα είναι η μαρία κίτσου και η έλλη τρίγγου», πρόσθεσε η φαίη σκορδά. Το πρωί της πέμπτης η φαίη σκορδά ανέφερε στο πρωινό ότι αύριο, παρασκευή 4 ιουνίου.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url