35+ Χριστίνα Μπόμπα Γαμοσ Background

35+ Χριστίνα Μπόμπα Γαμοσ Background. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε για πρώτη φορά για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στη λύση της εξωσωματικής για να μείνει έγκυος.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Μάθαμε πότε ...
Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Μάθαμε πότε ... from queen.bbend.net
Το love story του σάκη κατσούλη με την μαριαλένα ρουμελιώτη έχει απασχολήσει αρκετά, τόσο εντός του survivor, όσο και εκτός αυτού. Η κόντρα με τον πρώην κολλητό, η πρόταση γάμου στη χριστίνα μπόμπα και τα δίδυμα παιδιά. Η χριστίνα μπόμπα ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της!

Ο γάμος τους έγινε στη σίφνο με πολλούς φίλους και συγγενείς, γλέντι και χορό.

Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Πιο συγκεκριμένα, η μία είχε το σχήμα ενός καλαίσθητου μενταγιόν με τα αρχικά της χριστίνας και του σάκη (c s) και η άλλη ήταν ένα πουγκί με. Η χριστίνα μπόμπα με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σάκη τανιμανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά. Η χριστίνα μπόμπα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τον γάμο της με τον σάκη τανιμανίδη.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url