44+ Ελλαδα Τουρκια Συγκρουση PNG

44+ Ελλαδα Τουρκια Συγκρουση PNG. Στην ελλάδα,όλοι μας ξεχάσαμε, αγνοήσαμε θα λέγαμε τη περιοχή που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές στην ιστορία πυριτιδαποθήκη:τα βαλκάνια. «ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι και θα πρέπει η ευρώπη να σταθεί στο ύψος της», είπε για την τουρκία.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ - Εκπαίδευση Βαρέων ...
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ - Εκπαίδευση Βαρέων ... from nemesishd.gr
Ελληνικη δημοκρατια η ελλάδα στην τουρκία. Μια μεγάλη ελλάδα δεν την ήθελε ποτέ κανείς αλλά εμείς δεν το καταλάβαμε αυτό ποτέ και πάντα η επιδίωξη των ξένων ήταν το πώς θα μας διαλύσουν. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Η τουρκική κυβέρνηση μεταβίβασε την ιδιοκτησία του πάρκου γκεζί της κωνσταντινούπολης, που αποτέλεσε το επίκεντρο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων το 2013, στο κράτος, από τον τοπικό δήμο.

Ναι ήρθε το τέλος για την τουρκία και μια νέα αρχή για την ελλάδα! Η τουρκική κυβέρνηση μεταβίβασε την ιδιοκτησία του πάρκου γκεζί της κωνσταντινούπολης, που αποτέλεσε το επίκεντρο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων το 2013, στο κράτος, από τον τοπικό δήμο. Ήδη στην συρία οι τούρκοι δεν οι ισλαμιστές μισθοφόροι (πληρωμένοι και εξοπλισμένοι από τους τούρκους) που πολεμούν τους κούρδους και τον στρατό του άσαντ, έχουν. Και σ΄ αυτό το δρόμο η ελλάδα μπορεί να παίξει το ρόλο της και να εξουδετερώσει τα όποια ηγεμονικά σχέδια της άγκυρας στα βαλκάνια.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url