Get Αιμιλιοσ Χειλακησ Και Αθηνα Μαξιμου Pics

Get Αιμιλιοσ Χειλακησ Και Αθηνα Μαξιμου Pics. Τελειώνοντας το σχολείο, ο ηθοποιός φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του. Ο αιμίλιος χειλάκης και η αθηνά μαξίμου έδωσαν μια ιδιαίτερα προσωπική συνέντευξη στον νίκο χατζηνικολάου.

Αθηνά Μαξίμου - Αιμίλιος Χειλάκης: Βραδινή έξοδος στο ...
Αθηνά Μαξίμου - Αιμίλιος Χειλάκης: Βραδινή έξοδος στο ... from image.fthis.gr
Τα αγαπημένα τους κύθηρα επισκέφθηκαν, για λίγες ημέρες χαλάρωσης, οι γνωστοί ηθοποιοί αθηνά μαξίμου και αιμίλιος χειλάκης. Έχεις ένα «εργαλείο» που λέγεται «αθηνά μαξίμου», άρα ξέρεις ότι αυτό που έχεις φανταστεί θα βγει. Η πρώτη μας διπλή παράσταση για φέτος στην προδοσια!

Αναζήτησε πωλήσεις κατοικιών και επίλεξε κατηγορία, όπως διαμέρισμα, μονοκατοικία, γκαρσονιέρα ή μεζονέτα.

Πρωταγωνιστούν ο αιμίλιος χειλάκης, η αθηνά μαξίμου, ο αποστόλης τότσικας, η νίκη παλληκαράκη, ο γιώργος ψυχογιός και η τιτίκα στασινοπούλου μαζί με 3 υπερταλαντούχα αγόρια, 3 διανομές που θα ενθουσιάσουν το ελληνικό κοινό στο ρόλο του μπίλυ έλιοτ. Τα αγαπημένα τους κύθηρα επισκέφθηκαν, για λίγες ημέρες χαλάρωσης, οι γνωστοί ηθοποιοί αθηνά μαξίμου και αιμίλιος χειλάκης. Αν και δεν έχει αφήσει να εκτεθεί η προσωπική του ζωή. Η αθηνά μαξίμου και ο αιμίλιος χειλάκης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, μετρούν 16 χρόνια μαζί και η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει πρώτη φορά τι την εκνευρίζει στον αγαπημένο της.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url