View Δαναη Μιχαλακη Γιωργοσ Παπαγεωργιου Images

View Δαναη Μιχαλακη Γιωργοσ Παπαγεωργιου Images. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι, εκείνοι θέλησαν να μας εκπλήξουν. Σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιώργος παπαγεωργίου είχε πει για τη σχέση του με τη δανάη μιχαλάκη:

Your Face Sounds Familiar - All Star: Όλα όσα θα δούμε την ...
Your Face Sounds Familiar - All Star: Όλα όσα θα δούμε την ... from images32.inewsgr.com
Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι, εκείνοι θέλησαν να μας εκπλήξουν. Ο νεαρός ηθοποιός τη φετινή σεζόν. Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν το ερωτευμένο ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, εκείνοι κάνουν την έκπληξη και αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Ποιοι ηθοποιοί των άγριων μελισσών είναι καλεσμένοι.

Η δανάη μιχαλάκη που υποδύεται τη δρόσω στη σειρά «άγριες μέλισσες» παντρεύεται τον σύντροφό της, γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου είναι αρκετό καιρό. Την παρασκευή 4 ιουνίου θα γίνει ο γάμος της δανάης μιχαλάκη και του γιώργου παπαγεωργίου, όπως αποκάλυψαν το πρωί της πέμπτης στο «πρωινό». Με τη δανάη μιχαλάκη σκεφτόμαστε το γάμο.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url