34+ Τα Φιλαρακια Προιοντα PNG

34+ Τα Φιλαρακια Προιοντα PNG. Τι είναι οι απαιτήσεις για τα προϊόντα; Ολη η αληθεια για την μεγάλη…απατη που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!

«ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ»… Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΙΒΗΣ εν ΜΕΣΩ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ...
«ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ»… Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΙΒΗΣ εν ΜΕΣΩ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ... from i0.wp.com
Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; Τα έξοδα είναι από 15 μέχρι και 50€ ανάλογα το κόστος, ενώ και το φπα φυσικά, είναι ανάλογο της για προϊόντα άνω των 150€, το τελωνείο εκτός απο φπα και τα έξοδα εκτελωνισμού σας χρεώνει. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα…

Τα έξοδα είναι από 15 μέχρι και 50€ ανάλογα το κόστος, ενώ και το φπα φυσικά, είναι ανάλογο της για προϊόντα άνω των 150€, το τελωνείο εκτός απο φπα και τα έξοδα εκτελωνισμού σας χρεώνει.

Τα έξοδα είναι από 15 μέχρι και 50€ ανάλογα το κόστος, ενώ και το φπα φυσικά, είναι ανάλογο της για προϊόντα άνω των 150€, το τελωνείο εκτός απο φπα και τα έξοδα εκτελωνισμού σας χρεώνει. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Τα φιλαράκια (επίσημη ονομασία στα αγγλικά:


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url