Download Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ Διδυμα Pictures

Download Χριστίνα Μπόμπα Εγκυοσ Διδυμα Pictures. Η χριστίνα μπόμπα, η οποία διανύει τον τελευταίο μήνα της κύησής της και πρόκειται να γεννήσει μέσα στον ιούνιο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βιντεάκι που έδειχνε ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του μαιευτηρίου για να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Η χριστίνα μπόμπα μετρά αντίστροφα για την πιο μαγική στιγμή της ζωής της, εκείνη της γέννησης των δίδυμων κοριτσιών της.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι διατροφικές συνήθειες που έχει στην ...
Χριστίνα Μπόμπα: Οι διατροφικές συνήθειες που έχει στην ... from bestofyou.gr
Το κύριο χαρακτηριστικό του πέλκα που είναι η ένταση την οποία βγάζει στο επιθετικό pressing, αυτομάτως τον κάνει υπεραπαραίτητο για τη μία από τις δύο θέσεις στα πλάγια. «φοβήθηκα πάρα πολύ» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων η χριστίνα μπόμπα, μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της με τον κοροναϊό. Η influencer μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

Η χριστίνα μπόμπα, η οποία διανύει τον τελευταίο μήνα της κύησής της και πρόκειται να γεννήσει μέσα στον ιούνιο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βιντεάκι που έδειχνε ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του μαιευτηρίου για να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η χριστίνα μπόμπα δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία όπου βλέπουμε τις αδερφές να ποζάρουν γελαστές και με matching outfit. Η χριστίνα μπόμπα που κυοφορεί δυο κοριτσάκια, έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησης και από μέρα σε μέρα περιμένει για τη γέννησή τους. Μάλιστα η χριστίνα μπόμπα, ζήτησε από τους followers της, να της πουν τι δεν πρέπει να ξεχάσει, την ώρα που εκείνη τη στιγμή τοποθετούσε τα πρώτα ρουχαλάκια των κοριτσιών της στις βαλίτσες. Η influencer μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url