View Βελγιο Ελλαδα Background

View Βελγιο Ελλαδα Background. Η εθνική μας κόντρα στο ισχυρότατο βέλγιο (no 1 στο ranking της uefa) ήταν γι' ακόμα μία φορά επί φαν'τ σχιπ… ομάδα, έδειξε το καλό. Βέλγιο και ελλάδα πάλευψαν το βράδυ της πέμπτης (3/6), με τον ρομελού λουκακού και τον γιώργο τζαβέλλα να έχουν μια στιγμή έντασης στο 39', όταν ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα για επιθετικό.

Κορωνοϊός -Βέλγιο: Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας -Με ινδική ...
Κορωνοϊός -Βέλγιο: Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας -Με ινδική ... from www.iefimerida.gr
Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Κάνε login για να παρακολουθήσεις. Η εθνική μας κόντρα στο ισχυρότατο βέλγιο (no 1 στο ranking της uefa) ήταν γι' ακόμα μία φορά επί φαν'τ σχιπ… ομάδα, έδειξε το καλό.

Η εθνική μας κόντρα στο ισχυρότατο βέλγιο (no 1 στο ranking της uefa) ήταν γι' ακόμα μία φορά επί φαν'τ σχιπ… ομάδα, έδειξε το καλό.

Κάνε login για να παρακολουθήσεις. Η εθνική μας κόντρα στο ισχυρότατο βέλγιο (no 1 στο ranking της uefa) ήταν γι' ακόμα μία φορά επί φαν'τ σχιπ… ομάδα, έδειξε το καλό. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Καυγάς του τζαβέλλα με τον λουκάκου στο φιλικό.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url